Til dig som leder efter en digital vækst partner

Gennem en målrettet & strategisk markedsføringsplan sørger vi for at tage virksomhedsejeren til det næste niveau.

Åben kommunikation, og fuld gennemsigtighed er kendetegnet for den succes, vi skaber hos vores partnere.

Virksomheder der tog det næste skridt...

Hvad indeholder samarbejdet?

Når du indgår et samarbejde med CapMarketing sørger vi for at klarlægge en strategisk og målrettet markedsføringsplan, som er skræddersyet efter dine behov, ønsker og mål.
Vi laver en eksekveringsplan som vi varetager og sørger for at bringe til livs, så vi kan skabe de bedste forudsætninger for dit brand.
Alfa omega for et godt samarbejde er forventningsafstemning og god kommunikation, og det vægter vi højt i CapMarketing

Det absolut vigtigste for den bedste forudsætning af dine resultater, er en målrettet strategiplan.
Den kan ikke laves alene, det hele handler om teamwork. Og sammen, kan vi forventningsafstemme og skabe budskaber som tiltaler dit brand på bedst mulig vis.
Vi skal nå et nyt niveau, og derfor bliver vi også nødt til at agere, tænke og kommunikere på et højere niveau, og med vores fælles kompetencer kan vi komme helt ind til roden på den klokkeklare strategi -og vækstplan.

Content er key, og det er 80% af årsagerne til at du ikke får det ønskede udbytte af dine kampagner. Content & markedsføring er biens svar på blomster. Det ene kan ikke leve uden det andet, og derfor fokuserer vi 70% på at skabe content som kan skaleres.

Derfor kan vi både rådgive og varetage din content produktion.

Mange vælger aktivt at glemme alt om hvor vigtig en god tekst er.
Teksten på din annonce er ligesom støttehjul på en cykel.
Chancen for at vælte er markant større uden.
Derfor har vi bygget et framework op som kan bruges på at teste diverse budskaber, så vi rammer lige ind i hjertet på din målgruppe.
…Og har du endnu ikke booket et møde i min kalender, så har jeg desværre ikke ramt plet med min copywriting.

Ikke alle er ens,
men lad os se om et møde ikke kan skabe det perfekte match?

Markedsføring handler ikke kun om den enkelte kanal, det er en biologisk cirkel hvor hver del har deres egne ansvarsområder. Halter den ene, halter alle.
Hos Capmarketing har vi en data viden og empiri til at kunne rådgive i hvordan en hjemmeside skal opbygges, præsenteres og skaleres.
Din webshop er dit butikvindue, og det er super vigtigt at den er i tip top.
Forestil at sende den samme mængde trafik ind, men få flere kunder ud af det.

Som partner i CapMarketing, bliver du ikke sat i en kasse.
Jeg knytter mig meget til hver enkelt case, fordi jeg ikke vil arbejde med nogle, som jeg selv kan stå inde for.
Det som kendetegner de virksomheder som jeg arbejder med, har potentialet til at blive markedsledere.
Det betyder også at kommunikationen ikke skal være en faktorer for om resultater bliver skabt.
Derfor får du direkte kontakt til mig, så vi kan svare så hurtigt som muligt.

Den første uge i måneden indkalder vi til et møde, hvor der er at vi gennemgår månedens resultater, samt konkludere på de resultater vi ser. Her kigger vi tilbage på de mål og den eksekveringsplan vi har lavet, og ser på om vi stadig er på rette spor, i forhold til de mål, drømme og visioner du har i din virksomhed.

Det er vigtigt for både os og dig, at vi snakker om de wins vi har haft i løbet af måneden, samt snakke om eventuelle udfordringer vi sidder med, som skal løses.

Samtidig gennemgår vi hvad vores plan og steps er for denne måned, og eksekvere herefter.

Vi leger ikke med kedelige rapporter, som du alligevel ikke er interreseret i eller får noget ud af.
I Capmarketing vil du løbende i måneden få video rapporteringer hvor vi gennemgår de resultater der er blevet skabt, de learnings vi tager med videre, samt de steps som skal til for at rykke os endnu mere.

Hvis ikke vi varetager alle dine kanaler, har vi stadig dem som vi ikke styrer, med i vores plan for at kunne opnå dine mål. Derfor får du også kontinuerlig sparring på hvad du kan forbedre samt hvad du gør godt i forvejen.

Vi er behjælpelige med sparre om strategiplaner for den enkelte kanal, så det hele spiller i harmoni.

Læs da Sjölin, Remisen, Marie-lou, HorsePartner, Nordicbasketball, tog skridtet...

Anne Mette
Anne Mette
HorsePartner
Læs mere
De bedste anbefalinger!Casper er en ung iværksætter der evner at sætte sig i sin kundes sted og derfra arbejder han målrettet mod de fælles mål der er blevet sat.Casper er endvidere en meget empatisk og behagelig samarbejdspartner. En type man sjældent falder over i en ellers til tider lidt "broget" branche.Jeg kan derfor kun give Casper de varmeste anbefalinger her fra.
Isak Avdo
Isak Avdo
Sjölin Næstved
Læs mere
Hos Casper får du en service der går ud over det sædvanlige. Han er altid skarp på deadlines og rådgiver til den bedst mulige måde at bruge dine annoncekroner. Han professionalitet skinner igennem med dybdegående rapporter og gennemsigtighed i hans arbejde. KÆMPE ANBEFALING
Julie Spuhr
Julie Spuhr
SoMe Manager
Læs mere
Den varmeste anbefaling! Casper fra Capmarketing er ud over at være enormt dygtig og professionel til sit arbejde, også et enormt behageligt menneske - han er empatisk og enorm rar at arbejde med !Han er resultatdreven og super motiverende at arbejde med. Udover det er han også enormt nem at få fat i, og deler altid ud af rådgivning til diverse problemstillinger. En fornøjelse at arbejde sammen med Casper.!
Lasse Boye
Lasse Boye
Rapzonen
Læs mere
Casper har ikke bare lært mig om marketing og principperne bag ved. Han har givet mig indsigt i, hvad det vil sige at være ægte iværksætter. En person der gør hvad end der skal til og ikke stopper før han når målet. Jeg har arbejdet sammen med Casper i flere forskellige sammenhænge og han har et super energiniveau som bare smitter af. Ikke nok med at han er dygtig til sit fag, så er han også en glad person at være omkring og arbejde ved siden af.
Line Aarkrogh
Line Aarkrogh
Marie-lou
Læs mere
Kan varmt anbefale capmarketing. Har været rigtig glad for samarbejdet, og kommunikationen gennem hele vores makkerskab. Casper er altid smilende og glad, og fyldt med gode ideer til annoncerne! Han giver et positivt boost ind i en svær proces med Facebook annoncering. Stor tilfredshed med vækst, og hvordan alt performede i svære med tider med corona. Her blev vi taget i hånden af Casper, og følt os sikker igennem hele processen. Han er professionel med øje for mennesker. Dermed har jeg kun ros og anbefaling herfra.
Jakob Spodsberg
Jakob Spodsberg
Remisen
Læs mere
Jeg kan klart anbefale Capmarketing. Casper har helt fra starten af vores samarbejde, været god til at give kompetent rådgivning. Vi stod i en situation, hvor vi var usikre på, om online annoncering var vejen frem for vores B2B virksomhed. Her vejledte Casper os i hvilke muligheder der findes også hjalp han os gennem den jungle, som Facebook annoncering kan være. Vi har fået sat et godt flow op, som gør at vi i dag får langt flere kvalificerede leads.Samtidig er Casper god til at holde en høj kvalitet i de annoncer, som han styrer. Her har han både guidet os i hvilket indhold vi skulle lave og rettet de tekster, som vi havde skrevet. Det har været en kæmpe hjælp.
Tidligere
Næste

Årsagen bag resultaterne

Hør om The Mental Winners oplevelse.

Johannes var på udkig efter en pålidelig partner til at hjælpe ham med at øge sin online tilstedeværelse og generere flere leads til sin virksomhed.
Vi leverede en indsats gennem vores ekspertise inden for hjemmeside optimering, Facebook annoncering og email marketing.

Vi skræddersyede en strategi, som havde en indkomstgenererende optimeringsproces, der fokuserede på den holistiske kunderejse, som var præcis hvad Johannes havde brug for. Ved hjælp af vores målrettede annoncer og kreative indhold lykkedes det os at få flere kunder og øge salget betydeligt.

BOOK DIT KALD MED CASPER

GRATIS OG UFORPLIGTENDE 30-MINUTTERS INTRODUKTIONS KALD

Dette 30-minutters introduktionskald med Casper, er for at høre omkring jeres historie, se hvilke mål, drømme og visioner i har med jeres virksomhed.
Det også super vigtigt for os begge at kemien er der, og at vi er på samme bølgelængde.

Det skaber de bedste forudsætninger for den succes vi kan skabe sammen.

Klik til venstre nu, og få booket dig et kald. Der er intet at miste.

Er du i tvivl om vi er det rette match? Tjek følgende:

Du er en e-commerce forretning

Du søger en partner, som har alt sit fokus på din virksomhed

Du har salg i din webshop og begyndt at få en kundebase